Negri.

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Negri - Bacau

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Negri - Bacau
Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Negri - Bacau

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata, reprezentata de toti oamenii ce traiesc in ea, de vietile lor si legaturile dintre ei.

Spune-ti si tu povestea! Comunica in fiecare zi cu prietenii si vecinii din comuna Negri - Bacau, cu familia si chiar cu autoritatile locale ale comunei Negri - Bacau, pe noile pagini dedicate de Ziare.com comunelor din Romania.

Orice actiune a ta ajunge imediat pe Internet, iar toate gandurile tale, pozele pe care vrei sa le arati, evenimentele pe care vrei sa le anunti vor fi vazute imediat de cei direct interesati, cei care iti sunt mereu aproape.

Inregistreaza-te! E simplu. Iti faci un cont la fel ca pe orice retea sociala, cum e Facebook si Hi5, si vei putea sa incarci pe site tot ce vrei.

Poti sa adaugi texte, ca pe orice blog, poti sa incarci fotografii si inregistrari video, iti poti planifica evenimentele si poti da anunturi gratuite de mica publicitate.

Vorbeste cu prietenii si vecinii tai din comuna Negri, spune-le sa-si faca si ei conturi. Cu cat va strangeti mai multi, cu atat mai repede vor aparea si alte optiuni noi si interesante pe site.

Daca ne aratati ca va plac noile pagini ale localitatilor din Romania, vom avea grija sa nu va lipseasca nimic din ceea ce va poate oferi Internetul.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre NegriPagina in care spui si gasesti totul despre Negri

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

COMUNA NEGRICOMUNA NEGRI

Comuna Negri este frumoasa . citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Negri - Bacau!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Negri - Bacau!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Negri - BacauIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Negri - Bacau

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
NegriIntra acum!

Poze din Negri

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

bKVacYcCpXucf

Am primit codnmaa 483018 sunt multumita de produse mai putin bluza visiniu 1101801019 marima 44 codnmaata de mine, am primit bluza foarte frumoasa dar scrie pe ea marimea 16, imi este foarte mica daca asi fi stiut ca asa sunt marimile asi fi codnmaat de ex 46 , care de fapt este 18 ca sa se potriveasca. Am dat-o la o colega dar acum am ramas fara bluza iar de pe site este scoasa.Va rog remediati aceasta problema trimitandu-mi o bluza nr. 18(46) in aceleasi conditii si va rog sa treceti numerele asa cum sunt ele pe produseIn functie de rezolvarea reclamatiei voi mai codnmaa ( sunt un cumparator corect)

 

qcHLZDgLayrokUJpwnl

i7Tse3 rhtyjlinpodh